Meer dan honing !

10 mrt

BijenAl ongeveer tien jaar doet zich over de hele wereld een angstaanjagend fenomeen voor: honderdduizenden kolonies van honingbijen lijken van de aardbodem te verdwijnen. Een virus? Grote hoeveelheden pesticiden? De industrialisering van de honingsector? Niemand lijkt een antwoord te hebben. Maar één ding is duidelijk: het lot van de natuur en van de mens is nauw verbonden met dat van de bijen. Op zoek naar antwoorden en verklaringen neemt de Zwitserse regisseur Markus Imhoof ons mee op een fascinerende reis naar de betoverende wereld van de bijen. Dat levert indrukwekkende beelden op. Film More than honey” met inleiding en info door Imkersgilde Neerbrabant Vrijdag 13 maart om 19 u. in de bib Inkom: gratis. Graag aanmelden via info@bibmerchtem.be of 052/37.31.40 of aan de balie. Bezoek ook de tentoonstelling over bijen van 2 tot 14 Maart 2015 in de bibliotheek tijdens de openingsuren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s