Opendeurdag in bib Merchtem

15 okt

Naar jaarlijkse gewoonte wordt de BIBLIOTHEEKWEEK georganiseerd, dit jaar van 11 tot 19 oktober 2014. Op zaterdag 18 oktober tussen 14 & 17 u. worden er in de Merchtemse bibliotheek + 600 geschonken cd’s  verkocht t.v.v. Child Focus. Ook worden er 3.000 boeken te koop aangeboden. Eveneens die dag is er gratis uitleen van cd’s en dvd’s en gratis inschrijving voor nieuwe leden. Tussen een babbel door kan er genoten worden van een lekkere tas koffie of een frisdrank.

Te noteren! Voordracht Voorlezen aan je kind of kleinkind op woensdag 15 oktober om 20 u. in bib Merchtem.

Boekenruil: Weinig mensen lezen hetzelfde boek 2 keer. Het is dan ook leuk om een boek dat je graag gelezen hebt door te geven aan iemand anders of het te ruilen tegen een ander boek. Spelregels: 1. Geef wat je zelf ook graag zou ontvangen. 2. Je neemt evenveel mee als je achterliet.

Geef je lees-, kijk- en luistersuggesties door aan andere bibliotheekgebruikers!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s