Verlengen via ‘Mijn bibliotheek’

25 jun

Bovenaan de cataloguspagina http://merchtem.bibliotheek.be vind je de knop ‘Mijn bibliotheek’. Hier kan je zien welke materialen nog thuis zijn, kan je uitgeleende werken reserveren en heb je toegang tot het krantenarchief Gopress.

De knop ‘Verleng’ naast een titel gebruik je als je alleen dat boek wil verlengen. In het nieuwe systeem kan je immers een boek slechts twee keer verlengen. Als je àlle boeken wil verlengen, kan je de knop ‘Verleng alles’ gebruiken. Let steeds goed op de nieuwe inleverdatum. Na de vervaldatum kan je niet meer verlengen.

Wil je de boeken van meerdere gezinsleden met één login verlengen? Leen je in meerdere bibliotheken boeken uit en wil je deze tegelijk verlengen? Dit kan door een lidmaatschap toe te voegen via Profiel – Mijn bibliotheken – Voeg een lidmaatschap toe.

Bij een eerste bezoek aan ‘Mijn bibliotheek’ dien je je eerst te registreren (in de linkerkolom). Als bibliotheekkaartnummer gebruik je het nummer van je nieuwe kaart en als paswoord je familienaam (zonder spaties, accenten, …). Daarna kan je je paswoord wijzigen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s