Wat zijn de voordelen van het provinciale netwerk ?

16 apr

In Merchtem kun je nog steeds 15 materialen uitlenen, boeken, cd’s en dvd’s samen. De uitleenperiode wordt naar 4 weken gebracht i.p.v. de huidige 3 weken. Een lidkaart geldt voor alle bibliotheken van het netwerk (o.a. Asse, Dilbeek, Vilvoorde, Leuven, Grimbergen/Strombeek-Bever, Londerzeel, Meise, Merchtem, Opwijk, Ternat, Wemmel).

In de catalogus kan je gemakkelijk zien in welke bibliotheek een boek, cd of dvd aanwezig is. Je kunt naar die bibliotheek zelf rijden of het materiaal reserveren, dan wordt het naar Merchtem opgestuurd (tarief: € 2,50).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s