Ontdekkingen uit ons muziekmagazijn !

17 dec

eric-clapton[1]Vanaf dit jaar stellen wij elke maand een deel van onze uitgebreide collectie muziekcd’s en -dvd’s aan u voor. Voor onze eerste muzikale themastand hebben we gekozen voor Eric Clapton, met aandacht voor alle artiesten en groepen waarbij hij gespeeld heeft, en andere gitaarvirtuozen.

We richten de schijnwerpers op gitaarwizards uit alle muziekgenres: van John Williams (klassiek), Chet Atkins en onze eigen Philippe Catherine (jazz), tot Dave Mustaine (Megadeth) en Kirk Hammett (Metallica), over Jimi Hendrix, Jimmy Page, Richard Thompson, Duane Allman, Peter Green en vele, vele anderen. Come and check it out!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s