Uw mening telt !

10 dec

LAATSTE  WEKEN !  TOT 16 MAART.

Momenteel loopt in de bibliotheek van Merchtem een grootschalig gebruikers- onderzoek. Hoe meer antwoorden, hoe vollediger het beeld dat we krijgen van onze gebruikers. Ook niet- of vroegere gebruikers worden aangesproken.

Het zou fijn zijn indien zoveel mogelijk leners en bezoekers de vragenlijst zouden invullen. Hoe meer antwoorden, hoe vollediger het beeld dat we krijgen van onze gebruikers en van wat jullie van de bibliotheek vinden. Het is steeds leuk om te vernemen wat goed is, ook opmerkingen over wat eventueel nog beter kan zijn zeker welkom.

Bovendien worden niet alleen leners en bezoekers aangesproken. Als je dus mensen kent die vroeger de bibliotheek bezochten en nu niet meer komen, of nooit een bibliotheek bezoeken, kun je hen gerust de link doorgeven. Ook zij kunnen ons immers nuttige informatie geven.

Nieuw vanaf 2014:

Vanaf januari wordt de webpagina van de bibliotheek aangepast en kunnen we je nog beter op de hoogte brengen van onze activiteiten.
Ook starten we met themastanden over muziek en film uit ons uitgebreide muziekmagazijn aangevuld met dvd’s. In januari : Eric Clapton en grote gitaarvirtuosen.

Door deel te nemen aan het onderzoek maak je kans op een vliegreis naar New York of een iPad. Bovendien red je bij deelname 1 m² bedreigd regenwoud van verdwijning.

Alvast bedankt !

Het bib-team

www.v2020.be

portable

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s